2014. július 29., kedd

Bevételek, látogatók nézegetése

Kezdő netes vállalkozóknál igen elterjedt, hogy azonnali visszajelzést várnak egy-egy tevékenységük sikeréről vagy sikertelenségéről, vagy egyszerűen csak szeretik nézni, ahogy a pénz vagy a sok látogató befolyik. Akárhogy is, az időpocsékolás egyik legjobb módja, ha naponta, vagy akár naponta 5-6 alkalommal belépünk a különböző szolgáltatókhoz, hogy lássuk, mennyit kerestünk eddig és hány látogatónk volt. Az ezzel töltött időt próbáld meg inkább hasznosan tölteni! :)

Természetesen nincs szó arról, hogy ne kellene megnézni, hogy mennyire eredményes amit csinálunk. Tesztelni kell, változtatni, nézni, hogy mi hogyan befolyásolja a bevételeket és a látogatottságot, de ehhez általában hosszabb idő szükséges, és persze az sem árt, ha tudjuk, hogy pontosan mit változtattunk, és mit várunk ennek hatására. A hasznos tesztekről később külön bejegyzésben tervezek majd írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surveytime - azonnal fizető oldal, kezdőknek is ideális!

Olyan sok online kérdőív kitöltésért fizető oldal létezik , hogy ha valaki bele akar vágni a pénzkeresésnek ebbe a módjába, könnyen elveszik...